luni, 1 februarie 2010

Momente...


A venit si varsta lui "NU"! Acum comportamentul si personalitatea copilului tau incep sa se contureze. Micutul face primii pasi in dezvoltarea limbajului. Copilul poate acum sa manance si sa digere cea mai mare parte a alimentelor. Descopera provocarile care te asteapta!

Sa fie oare aceasta varsta distrugerilor? In dorinta lui de a explora mediul inconjurator, copilul tau poate ajunge sa strice totate lucrurile pe care pune mana. Comportamentul copilului la 2-3 ani este unul doar de cunoastere si cucerire a mediului inconjurator.

Copilul are tendinta sa inlature toate indoielile, prin victoria binelui asupra raului. Aceasta corespunde intru totul dorintei lui de a se comporta in asa fel incat sa fie pe placul parintilor, educatoarei, copiilor mai mari.

Copilul tau a crescut! Acum e scolar! Este varsta la care incepe sa gandeasca si sa reflecteze, sa fie independent, iar rolul tau ca parinte este sa cultivi la micul scolar bucuria de a invata, de descoperi, de a crea, trasaturi pe care micutul le-a exersat in primii 6 ani ai copilariei prin joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu